E forfotă mare la sediul județean al PNL. După preluarea puterii, se împart funcții publice pe toate palierele, de la un posturi modeste într-o instituție publică până cele de directori de deconcentrate, sau cele din prefectură. Iar funcția de prefect cam dă bătăi de cap conducerii filialei județene din cauza condițiilor impuse de lege. Mai precis, pretendenții trebuie să fi absolvit cursurile pentru înalți funcționari publici, să fi exercitat cel puțin un mandat complet de parlamentar, sau să fi dobândit titlul de doctor în științe juridice sau administrative (dar nu e cazul în peisajul local.
La Bursa zvonurilor sunt vehiculate mai multe nume, iar cea mai proaspătă informație este și cea mai surprinzătoare și face referire la Constantin Amarie, al cărui CV ar fi fost trimis deja la conducerea centrală a partidului. Dar, jocurile de culise nu sunt încheiate.

Ales deputat în legislatura 2004-2008 pe listele PSD-PUR, Amarie a fost exclus din partid în 2007 după ce a votat împotriva suspendării președintelui Traian Băsescu. Ulterior a devenit membru al PD, PDL și PNL. Constantin Amarie a mai deținut funcțiile de inspector general al IȘJ Teleorman și de consilier local și județean. În prezent, este pensionar.
Ar mai putea intra în categoria eligibililor foștii prefecți Zorinel Niculcea, Liviu Dumitrașcu sau Teodor Nițulescu.
Primul a bătătorit drumul pe la sediul de partid în ultima perioadă și are și cerere depusă, dar pare să nu fie primul în preferințele președintelui de filială, Eugen Pîrvulescu.
Numele lui Liviu Dumitrașcu a fost vehiculat ca “sigur”, dar unii spun că a fost ”la fentă”, iar alții că acesta nu-și dorește postul.
Teodor Nițulescu își dorește cu ardoare și îndeplinește două dintre condiții: a fost prefect și parlamentar, dar fiind un personaj mai controversat care n-ar da bine în momentul de față, s-a limitat să-l susțină pe cuscrul Marian Popa, fost lider PMP, actualmente liberal.
În categoria parlamentarilor cu mandat întreg sunt puține persoane care ar putea să aspire la funcția de prefect, având în vedere că Marin Almăjanu are probleme de sănătate, iar Crin Antonescu, de două ori parlamentar de Teleorman din partea PNL, nu intră în calcul.
Ar mai fi Adrian Bădulescu, dar foștii pedeliști nu sunt agreați de actuala conducere, așa că iese din calcul.